Viaszgyertyák

Viaszgyertya - Gyertyák - Szent János Könyv és Kegytárgybolt

Navigációs menü

Imádod romantikus légkörbe öltöztetni otthonod, de félsz hogy a nyílt láng esetleg bajt is okozhat? Ezek az elemmel működő LED viaszgyertyák nyugodt és meghitt hangulatot teremtenek. Az elemeknek köszönhetően pedig többé nem kell attól tartanod, hogy a gyerekek vagy kedvenc háziállataid felborítják és bajt okoznak vele.

Teremts romantikus hangulatot otthonodban Te is szeretnéd kicsit meghittebbé, romantikusabbá tenni az otthon töltött perceidet? Ezek az igazi viaszból készült LED gyertyák megtévesztésig azonosak az eredetivel.

A beépített lobogást viaszgyertyák effekt igazán élethűvé varázsolja őket.

hpv szemolcs ferfiaknal humán papillomavírus vakcina korosztály

Gondolj csak bele milyen jól mutatna a konyhaasztalon vagy a hálószobában! Rögtön megjönne a kedved egy esti beszélgetéshez vagy borozáshoz.

Viaszgyertya készítő

Vagy képzeld el, hogy hogyan dekorálnád ki vele a fürdőszobát! Minden nő álmodott már egyszer arról, hogy gyertyákkal körberakott kádban viaszgyertyák magát egy nehéz nap után! Fogadjunk, hogy te is régóta sóvárogsz már ez után! Ezek a LED viaszgyertyák nem csak romantikus hangulatot, de biztonságos otthont is teremtenek!

a neuroendokrin rák az emberek bőrparazitái tünetek

Nem kell többet attól félned, hogy pár percig magára hagyod a gyertyát, viaszgyertyák egy óvatlan pillanatban eldől és felgyújtja a terítőt vagy a függönyt! Egy kis kényeztetést viaszgyertyák megérdemel! Pláne egy hosszú nap után! Dekoráld ki az otthonod ezekkel a viaszgyertyákkal és élvezd a jól megérdemelt viaszgyertyák. Olyan hangulatot teremtenek amire már régóta vágysz. Miért válaszd a LED viaszgyertyát?

Elemes, így nem kell aggódnod, hogy véletlenül felgyullad a függöny vagy egy terítő A gyertyát kívülről vastag viaszréteg borítja, így megtévesztésig azonos eredeti párjával A viaszgyertyák viaszgyertyák lobogást imitáló effekt teszi igazán élethűvé Viaszgyertyák és meghitt hangulatot teremt a lakásban Alig viaszgyertyák várni hogy végre hazaérj a munkából, és újra és újra átéld azt a csodást hangulatot amit ez a viaszgyertya teremt Megrendelem a viaszgyertya csomagot!

Nincs többé veszélyes gyertyaláng, csak biztonságos és meghitt hangulat! Az otthonunk biztonsága létfontosságú. Dekorációk vásárlásánál és elhelyezésénél ezt szem előtt kell tartanunk. Az elemes LED viaszgyertyákkal maximálisan biztonságban tudhatod otthonod.

Viaszgyertyák külső A gyertyák kívülről viasszal vannak leöntve és megformázva.

Lobogást imitáló effekt Beépített gyertyaláng lobogást imitáló effekttel rendelkeznek. Meghitt otthon gyönyörű LED viaszgyertyákkal Dekorálj úgy mint egy igazi dekoratőr! Szórd szét ezeket az apró viaszgyertyákat a lakásban és érezd át azt a megnyugtató, meleg érzést amit az apró lánglobogások adnak.

Megrendelem a viaszgyertya csomagot!

Tartalomjegyzék

Tulajdonságok Ez a 3 darabos LED viaszgyertya szett igazi kis lakályos hangulatot teremt otthonodban. Amire mindig is vágytál. Mindegyik gyertyában meleg fehér színű LED foglal helyet.

gyógyítani cékla a máj a test méregtelenítése meleg vízzel

Beépített lobogást imitáló effekttel rendelkeznek. Ez annyit tesz, hogy amikor bekapcsolod a viaszgyertyákat, a lángja ugyan úgy mozog mint az igazinak.

A gyertyák anyaga műanyag és viasz. A szett 3 különböző méretűt gyertyát takar, egy 10,12 és 15 cm magasat. Mindegyik gyertya 7,5 cm átmérőjű. IPas védettségű, így beltéri és fedett kültéri alkalmazásra ajánljuk.

féreggyógyászati ​​fórum A szemölcsöket okozó hpv rákot okoz

Ha egy kis otthoni kényesztetésre vágysz, akkor rendeld meg ezt a viaszgyertya szettet!

Hasonlókiadványok